Laskeudu syksyyn – vinkit uudelle alulle

energiapuhdistus kokeile rituaali syklisyys syksy vinkit Sep 01, 2022
Syksy energiapuhdistus rituaali syyspäiväntasaus loitsu

Ensimmäiset lehdet putoavat maahan, viileä tuuli tervehtii aamuista ihoa ja iltojen pimeys ei jää enää kenenkään huomaamatta. On aika hidastaa vauhtia ja laskeutua syksyyn.

Syksyn energia on Äiti maan energiaa. Se on vankkumatonta ja selkeää, rauhallista ja vahvaa. Arkkityypeistä syksyä edustaa ikiaikainen Akka, vanha nainen, joka tietää mitä haluaa ja etenkin myös sen, mitä hän ei halua.

Aivan kuten puut imevät itseensä viimeisetkin ravintoaineet lehdistään valmistautuessaan pimenevään talvikauteen, on meidän aikamme tehdä samoin. Kohdata kaikki ihanat asiat, joista olemme saaneet nauttia kevään ja kesän aikana ja jättää hyvästit sille, mitä emme enää tarvitse. Säilöä suojaan ne kokemukset, jotka haluamme kantaa mukanamme ja edetä uuteen vuodenaikaan jälleen entistäkin viisaimpina.

On aika puhdistautua ja vapauttaa energiaa, tehdä tilaa ja luoda mitä parhaimmat puitteet vuoden pimeälle puoliskolle. Aloita tämä työ jo nyt ja toivota syksy sydämellisesti tervetulleeksi.

Laskeudu syksyyn näillä vinkeillä:

 

Siivoa itsellesi sisäinen selkeys

Liikuta ja puhdista energioita konkreettisesti siivoamalla kotisi, työpisteesi, autosi ja laukkusi. Raivaa nurkkiin ja pöydille kasaantuneet pinot, ja tee tilaa selkeydelle. Sisäinen maailmamme imee itseensä energioita ympäristöstämme, joten auta itseäsi muutoksessa selkeyttämällä oma ympäristösi.

 

Tee rituaali

Tue energeettistä puhdistautumista tekemällä vapauttamisen intentiolla varustettu rituaali. Kokeile esimerkiksi kirjoittaa ylös asioita, joista haluat luopua ja lopuksi polta paperi tulenkestävässä astiassa. Katso, kuinka energia vapautuu savuna ilmaan.  

Vinkki: Täydenkuun aika on otollisinta aikaa vapauttamiseen ja puhdistukseen tarkoitetuille rituaaleille.

Lisää rituaaleista ja vinkit omien rituaalien tekemiseen voit kuunnella Sisäisessä johdatuksessa -podcastin jaksosta nimeltä Rituaalit muutoksen tukena – näin teet rituaalin, jonka löydät täältä.

 

Jätä taakkasi metsään

Hetki metsässä parantaa ja puhdistaa jopa huomaamattamme. Ollessamme läsnä luonnossa, palaudumme takaisin meille metsäläisille luontaiseen värähtelyyn ja pääsemme kosketuksiin jälleen sen kanssa, mikä on todellista ydintämme. Metsäretken jälkeen on hyvä istuutua alas ja hiljentyä tunnustelemaan omaa oloaan ja aistia energioita, jotka haluavat nousta sinulle esiin sisäisestä viisaudestasi.

 

Hikoile

Hikoilu on mitä parhain tapa puhdistaa niin fyysistä kuin energeettistä kuonaa kehosta. Käy saunassa, tanssi, juokse, siivoa kuin tuulispää – mitä vain, jotta saat kunnon hien pintaan ja energian liikkeelle kehossasi!

 

Anna veden hoitaa

Anna veden tehdä taikojaan uudistavana ja puhdistavana voimana.

  • Nauti vettä sisäisesti (etenkin jos otat hikoilun osaksi puhdistautumista)
  • Käytä vettä kodin puhdistamisessa
  • Tee jalkakylpy
  • Tee energiapuhdistus suihkussa (ohjeet alla)

 

Syksy on luopumisen aikaa, mutta edes luopumista ei tarvitse tehdä nopeasti repäisen. Anna itsellesi aikaa kunnioittaa sitä mikä on ollut ja kohdata asioiden kaikki puolet.Jokainen hetki elämässämme kantaa mukaan varjoja ja valoa, ja juuri nyt on täydellinen hetki kunnioittaa sitä kaikkea.

Kiitä sitä mikä on ollut ja päästä irti kaikesta mitä et enää tarvitse. Vaihtokauppana saat itsellesi selkeyden ja rauhan, jonka kanssa on täydellistä kohdata syksyn pimenevät illat.

Ihanaa syksyn aikaa!

Halauksin,
Iisa

 

KOKEILE: Energiapuhdistus suihkussa

  1. Asetu suihkun alle ja sulje silmäsi. Kuvittele suihkusta tuleva vesi kirkkaaksi valoksi, joka laskeutuu kehoosi päälaen korkeimmasta kohdasta (kruunuchakra) valaisten vähitellen koko kehosi sisältä päin.
  2. Anna valon täyttää jokainen kehosi nurkkaus ja ikään kuin työntää tukkeutunut energia ulos kehostasi jalkojesi kautta Äiti maan muunnettavaksi.
  3. Anna valon laajentua kehosi ulkopuolelle valaisten vähitellen koko huoneen ja mikäli haluat, anna valon laajentua ulottumaan koko maailmaan, lähettäen valoa ja rakkautta yhteiselle planeetallemme.
  4. Päätä harjoitus palauttamalla tietoisuus itseesi ja sulje valoyhteys kiittämällä sitä kaikesta siitä, mitä sait vastaanottaa.

 

Kaipaatko säännöllistä tukea henkiselle polullesi?

Liity kirjekaverikseni ja vastaanota minulta joka torstai rakkautta ja tukea sanojen muodossa suoraan sähköpostiisi. Mikäli et pitäisi siitä mitä näet, voit poistua listalta koska tahansa! Kiitos, jos saan olla tukenasi. Rakkaudella, Iisa.