iisa heinola (5).png

Tervetuloa sytyttämään oma sisäinen loistosi.

Hei ihana!

Olen Iisa - näkijä, kirjailija, kahden pienen lapsen äiti ja elämän utelias ihailija. Olen tukenasi, kun kaipaat selkeyttä epäselvyyteen ja varmuutta epävarmuuteen.  

 

Näkijän tapaamisessa saat viettää rauhallisen hetken vastaanottaen minun kauttani viestejä ja johdatusta omilta henkioppailtasi. Otan avoimena vastaan kaiken sen, mitä oppaasi haluavat sinulle viestiä ja samalla voimme kysyä ja tarkentaa sinulle tärkeitä aiheita.

 

Haluan kutsua sinut tutustumaan uusiin toimitiloihini Lahdessa ja tarjoan siksi kaikki heinäkuun aikana toetutuneet 60 min näkijätapaamiset tarjoushintaan 92€ sis. alv 24 (norm. 110€)

210319Iisa_875-Edit.jpg
Untitled design (6).png
Image by Annie Spratt

Minulle tulkinnoista on ollut korvaamaton apu. Ne kirkastavat sen, mitä jossain alitajuntani syvimmissä sopukoissa on jo väreillyt, mutta jota en ole itse onnistunut tuomaan pintaan. Kun harhailee sankassa sumussa, tulkinta on kuin majakan valo, joka näyttää selkeän suunnan. Jotain maagista voimaa siinä on, miten Iisa osuu ytimeen. Ei senttiäkään sivuun vaan suoraan kohti niin, ettei voi oikein muuta kuin hämmästellä ja ottaa konkreettisia askeleita valon suuntaan. Ihanan voimauttavaa – joka ikinen kerta!

 

-Katri

Image by Annie Spratt

Tutustutaanko lisää?

Iisa Heinola sointukylpy .jpg
Sinä olet valo, jota olet etsinyt. (1).p
PS. Olet Huikea Iisa Heinola.jpg
Untitled design (6).png

Minusta

Kirjani Lupa loistaa

  • Instagram
  • Facebook

PS. Olet huikea -podcast

Kiitos, jos saan olla tukena sinun matkallasi. Haluksin, Iisa

Image by Annie Spratt

Itkin helpotuksesta puoli tuntia tulkinnan kuunneltuani. Olet todella nähnyt minut ja mitä tässä hetkessä on meneillään. Kiitos Iisa valosta ja rakkaudesta ❤️

-Sanni