TARINANI

Poltin itseni loppuun kahdesti yrittäessäni elää sitä elämää, jota oppikirjat olivat minulle osoittaneet. Elämää, jossa minulla olisi arvostettu ura, asuntolainaa ja aina kiire. Käytyäni toisen kerran pohjalla ennen, kun olin täyttänyt edes 30-vuotta, ymmärsin vihdoin antaa mahdollisuuden jollekin muulle.

Sen sijasta, että annoin elämäni kulkea ulkopuoleltani tulevien ohjeiden mukaan, päätin omistaa aikani sisäisen johdatukseni kuuntelemiselle. Ensimmäistä kertaa elämässäni opettelin todella pysähtymään ja kuuntelemaan. Kohtaamaan kaikki ne puolet, jotka kuuluivat minuun – valon ja pimeyden.  

Samalla kun olen saanut kohdata omia pelkojani, olen saanut löytää myös oman voimani. Samalla kun olen saanut kulkea tuntemattomia polkuja, olen löytänyt aarteita, joista en olisi voinut edes unelmoida. Samalla kun olen saanut auttaa muita, olen ymmärtänyt miten yhteisiä kokemuksemme ovatkaan.

 

TÄMÄ HETKI

Olen kahden pienen lapsen äiti ja yrittäjä. Tunnen arjen pyörteet ja tiedän haasteet saada aika ja energia riittämään omalle henkiselle polulle. Olipa sinun elämäntilanteesi mikä tahansa, haluan kunnioittaa sinun aikaasi. Tästä syystä pyrin tekemään kaikki materiaalini ja opetukseni mahdollisimman selkeäksi ja yksinkertaiseksi, jättäen tietenkin tilaa myös sinun oivalluksillesi.

Kohtaan sinut siinä missä olet juuri nyt, sillä tämä hetki on ainoa asia, jolla on merkitystä.

Voin auttaa sinua kuulemaan intuitiosi äänen, löytämään sisäisen rauhasi ja luottamaan sisäiseen viisauteesi. Voin tukea sinua matkallasi, kun herätät omat selväaistisi, löydät yhteyden ei-fyysiseen todellisuuteen (henkiauttajat ja -oppaat) tai opetan sinulle energiatyöskentelyn perusteet (energiapuhdistus, -suojaus, maadoitus ja energiahoidot). Teen tämän kaiken äärettömällä rakkaudella ja kunnioituksella sinua, minua, henkimaailmaa ja kaikkea elävää kohtaan.  

"Koin Iisan avulla vahvaa hyväksyntää ja sain lisää luottoa siihen, että ne asiat mitä koen ja tunnen tässä hetkessä on juuri niin miten kuuluukin olla. Että olen oikeassa paikassa, eikä minun ei tarvitse olla pidemmällä tai parempi."

Mikaela

Kaipaatko tukea henkiselle polullesi?

Liity sisäpiiriini ja vastaanota minulta tukea, rohkaisua ja selkeitä vinkkejä ILMAISEKSI suoraan sähköpostiisi.