LÄHDE MATKAANI

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • YouTube - White Circle

Iisa Heinola

Sisältövalmentaja

Moi! Nimeni on Iisa Heinola, hauska tutustua! Olen yrittäjä, äiti, puhelias introvertti, innostuja ja innostaja. Rakastan elämää ja luotan siihen, että kaikki asiat järjestyvät juuri oikealla tavalla. Olen myös todella iloinen siitä, että olet löytänyt luokseni!

 

Olen käynyt kovia kouluja yritysviestinnän maailmassa ja tiedän, miten tuskaiselta tuntuu sulloa itseään laatikkoon, johon ei mahdu. Mielikuva muodollisesta, rajatusta ja maskuliinisestä yritysmaailmasta saa yhä niskakarvani nousemaan. Siksi haluankin kertoa sinulle, että yritysviestintään on olemassa myös toinen lähestymistapa.

 

Tehtäväni on rohkaista naisia viestimään omasta tekemisestään ylpeydellä. Autan yrittäjiä löytämään punaisen langan omasta liiketoiminnastaan ja luomaan brändin, joka on aito, persoonallinen ja innostava. Tehtäväni on saatella meidät jokaisen kohti uuden ajan viestintää, jossa jokainen saa loistaa itselleen sopivalla tavalla.

 

Uskon positiivisuuden voimaan täydestä sydämestäni ja rummutan positiivisen viestinnän puolesta. Positiivisuus on ennen kaikkea valinta, jonka avulla voimme nähdä jokaisessa tilanteessa mahdollisuuksia. Se on myös voima, joka auttaa menemään eteenpäin tiukoissakin paikoissa. Sinä ja sinun yrityksesi voitte olla eturintamassa luomassa uuden ajan viestintää, joka levittää ympärilleen iloa ja tuottaa tulosta.

 

Tarjoan sinulle sisällöntuotannon valmennusta, innostavia ideoita, käytännön apua ja lupaa olla aito oma itsesi (myös somessa!). Avullani saat luotua innostavan viestintäsisällön yrityksellesi, nostamaan oman äänesi asiakkaidesi kuuluville ja opit olemaan ylpeä tekemästäsi työstä. Yrityksesi on upea ja viestimällä siitä asiakkaillesi, teet heille parhaan mahdollisen palveluksen.

 

Autan sinua mielelläni, joten tutustu valmennuspalveluihini tai ota minuun yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Teen työtäni auttaakseni sinua. Muista olla rohkea ja ota ensimmäinen askel, nyt on sinun aikasi!