Iisa Heinola 1.JPG

Hei ihana!

Olen Iisa…

kahden pienen lapsen äiti, näkijä, rentoutusohjaaja, kirjailija ja oman podcastini lempeä emäntä. Asun perheineni Päijät-Hämeessä, Vääksyssä, isoisäni rakentamassa talossa mäntymetsän laidalla.

Rakastan sadetta ja tuulta, suuria kallioita, nauramista ja kohtaamisia. Olen monien vastakohtien ihminen ja rakastan sitä itsessäni.  

 

Tein ennen…

kaikkeni sopeutuakseni joukkoon. Yritin sivuuttaa omia vahvuuksiani ja vastustin sisäistä johdatustani. Yritin pienentää omia vaistojani ja tunteitani siihen mittaan asti, että mieleni murtui ollessani vasta teini-ikäinen.

Esikoiseni syntymä auttoi minua lopulta rikkomaan kaavan, johon olin itseni asettanut. Samalla kun antauduin omille vahvuuksilleni ja sisäiselle johdatukselle, löysin elämääni taikuuden.

Olen kulkenut oman matkani valosta pimeyteen ja sieltä takaisin, tietäen, että jonain päivänä voisin auttaa myös muita tekemään samoin.

 

Nyt autan…

asiakkaitani sukeltamaan syvälle sielunsa viisauteen ja löytämään tiensä takaisin elämään, jota varten he ovat tähän elämään syntyneet.

Yksilötapaamisissa toimin kanavana asiakkaani ja hänen henkioppaidensa välillä. Autan sinua kuulemaan ne viestit, joiden avulla voi löytää elämääsi selkeyttä ja suuntaa.

Ohjaan säännöllisesti läsnäolohetkiä ja työpajoja, joiden avulla tarjoan sinulle hetken pysähtyä ja tulla läsnä oman sisäisen viisautesi äärelle – tai vain pysähtyä arjen keskellä.  

Emännöin myös viikoittaista PS. Olet Huikea -podcastia ja olen kirjoittanut kirjan Lupa loistaa – astu omaan valoosi menneisyyden varjoista.

 

Jos kiinnostuit…

tutustu palveluihini täällä sivuillani tai tule seuraamaan minua Instagramissa tai Facebookissa. Podcastini löydät täältä ja kirjaani voit tutustua puolestaan täällä. Laita minulle viestiä, jos mietit, olisiko näkijätapaaminen kanssani sinulle oikea askel tai varaa aika tapaamiseen kanssani täältä. Olen täällä sinua varten!

NiinaTöyrylä-1010163.JPG

Iisa