Image by Ksenya von Shlezinger
iisa heinola (5).png

Hei ihana, olen Iisa 

Jos kuvittelet mielessäsi suuren kallion, kähertyneet männyt, alhaalla sinisenä kimaltelevan veden ja kevyen tuulen vireen, olet löytänyt tiesi sielunmaisemaani. 
 

Olen kahden pienen lapsen äiti, luova innostuja, elämänmyönteinen tutkailija ja omasta mielestäni melko ihana. Työkseni teen näkijätulkintoja, järjestän sointukylpyjä ja ohjaan rentoutuksia Päijät-Hämeen alueella.

Kuten meistä moni, olen saanut kokea elämän varjoisat puolet melko nuorella iällä. Olen saanut omakohtaisesti kokea teemoja aina syömishäiriöstä vakavaa psyykkiseen sairauteen ja riippuvuudesta työuupumukseen. Jokainen vastoinkäyminen on ollut siunaus matkallani, sillä uskon syvästi, että voimme löytää todellisen valomme vasta kohdattuamme varjomme. 


Olen ollut aina intuitiivinen ja herkkä, mutta käytin vuosia yrittäen kieltää nuo piirteet itsessäni. Tein kaikkeni sopeutuakseni tiukkaan ja puskevaan yritysmaailmaan, mutta se tie ei ollut minua varten. Uskalsin kohdata itseni ja tarkoitukseni vasta muutamien pyllähdysten jälkeen, enkä ole sen koommin katsonut taakseni. 


Kerron oman tarinani mitään piilottelematta kirjassani Lupa loistaa – astu omaan valoosi menneisyyden varjoista. Voit tutustua kirjaani täällä.


Suhtaudun ammattiini näkijänä syvällä kiitollisuudella ja kunnioituksella. Koen olevani etuoikeutettu tehdessäni työtä henkioppaiden parissa ja kiitän, jos saan tuoda kykyni myös sinun avuksesi. Haluan auttaa sinua löytämään elämääsi ilon ja mahdollisuudet, sekä kohtaamaan vaikeiltakin tuntuvia asioita lempeydellä ja myötätunnolla. Elämä valoineen ja varjoineen on lahja, jota ei saa sivuuttaa olankohautuksella. 


Uskon, että meidän jokaisen tarkoituksena on elää elämää, jossa voimme säteillä omaa ainutlaatuista valoamme. Meidän tehtävämme yksilöinä on karsia pois yltämme haarniskat ja löytää tuon kaiken alta oma säteilevä loistomme.

 

Kiitos, jos saan auttaa sinua tällä matkallasi. 

Iisa