Kokemuksia asiakkailtani

Untitled design (4).png
Untitled design (3).png

Minulle tulkinnoista on ollut korvaamaton apu. Ne kirkastavat sen, mitä jossain alitajuntani syvimmissä sopukoissa on jo väreillyt, mutta jota en ole itse onnistunut tuomaan pintaan. Kun harhailee sankassa sumussa, tulkinta on kuin majakan valo, joka näyttää selkeän suunnan. Jotain maagista voimaa siinä on, miten Iisa osuu ytimeen. Ei senttiäkään sivuun vaan suoraan kohti niin, ettei voi oikein muuta kuin hämmästellä ja ottaa konkreettisia askeleita valon suuntaan. Ihanan voimauttavaa – joka ikinen kerta!

- Katri

 

Olen hämilläni saamastani tulkinnasta (positiivisesti). En antanut mitään lisätietoja tilatessani tulkintaa, jäin vaan odottelemaan "postia". Pian sähköpostiini tipahtikin äänite, joka oli kuunneltava heti kaksi kertaa peräkkäin. Olen pitkään pohtinut mitä tehdä työssäni, joka ei saa enää minua syttymään. Nyt sain rohkaisua edetä tielläni uuteen suuntaan. Tämä on huikea kokemus!

- Sammunut roihu 47v.

 

Osui suoraan sydämeen. Kiitos mielettömän voimaannuttavista viesteistä ja sain mielenrauhaa valtavasti. Tuhannesti kiitos.

- Olin jumissa, en enää.

 

Tulkinta toimi tässä hetkessä vahvistuksena omalle sisäiselle tiedolleni, vaikka olen toki toivonut jollain tasolla olevani väärässä. Sain tästä lohtua ja luottamusta, rakkautta ja kaunista valoa.

- Jenni

 

Itkin helpotuksesta puoli tuntia tulkinnan kuunneltuani. Olet todella nähnyt minut ja mitä tässä hetkessä on meneillään. Kiitos Iisa valosta ja rakkaudesta ❤️

- Sanni

 

Kiitos, kiitos, kiitos tästä tulkinnasta! Se oli aivan uskomattoman ihana ja usko tai älä, ihan törkeän osuva. Olen kertakaikkisen pöllämystynyt tämän tulkinnan osuvuudesta.

- Katri

 

Iisa osasi hienolla ja osuvalla tavalla auttaa minua ymmärtämään, mitä tarvitsen ja mitä en tarvitse. Olo oli kuunnellessa tulkintaääniliitettä sekä nyt jälkeenpäin helpottunut ja iloinen. Suosittelen lämmöllä kaikille jotka pohtivat jotain tiettyä asiaa elämässään - tai oikeastaan kaikille ylipäätään. Infoa tuli paljon vaikka olin tilannut vain vartin ääninäytteen. ❤️

- Muusikko 39v

 

Tulkintasi avasi uusia näkökulmia vanhoihin teemoihin. Loppujen lopuksi Iisan sanat veivät minut tunnetyöskentelyyn pettymys-tunteen äärelle, se oli lahja joka avasi oven uuteen aikaan. 💖

- Heidi 38v.

 

Olen kuunnellut tulkinnan monta kertaa uudestaan ja joka kerta, löydän sieltä uutta oivallettavaa. Kiitos!

- Mira

 

Olin masennuksen vuoksi pitkään poissa pelistä, mutta siitä hiljalleen toipunut ja opetellut elämään ”uudella tavalla” ja rohkeammin, nuo sinun tulkinnat ovat kaikki tukeneet tätä prosessia ja tuoneet sellaisia voimavaroja että huhhuh!

- Satu

Untitled design (6).png