Haluatko oppia luottamaan 
sisäiseen viisauteesi?

 

Johdatuksen kuulemisen ei tarvitse olla vaikeaa

Oletko halunnut oppia luottamaan sisäiseen johdatukseesi, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tai oletko miettinyt kuinka erottaa oma sisäinen viisautesi mielesi metelistä ja ulkopuolelta tulevasta johdatuksesta? 

Kolme sisäistä viisasta -kurssi on tehty sinua varten, vastaamaan mm. näihin kysymyksiin selkeällä ja helposti lähestyttävällä tavalla.

LIITY KURSSILLE
OPI KUULEMAAN 
SISÄINEN VIISAUTESI
TUNNISTA HENKISET KYKYSI
LÖYDÄ ROHKEUS
LUOTTAA ITSEESI
VERKKOKURSSI

KOLME SISÄISTÄ VIISASTA

 

Tutustu sisälläsi asuvaan viisauteen

Kolme sisäistä viisasta -kurssi johdattaa sinut kohtaamaan mielesi, henkesi ja sielusi voimat sekä niiden ainutlaatuiset tarpeet.

Oppimalla kohtaamaan ja kuulemaan näiden sisäisten viisaidesi viestit, voit löytää elämääsi tasapainon, selkeyden ja rohkeuden elää oman näköistä elämääsi.

SISÄINEN VIISAS:

MIELI

Mieli auttaa sinua innostumaan elämästä ja ratkaisemaan arjen haasteita. Hoitamalla mieltäsi oikein, saat valjastettua hänen energiansa luomaan elämääsi uusia ja kauniita mahdollisuuksia.

SISÄINEN VIISAS:

HENKI

Henki auttaa sinua kohtaamaan elämäsi myötätunnolla ja rakkaudella. Herättämällä hengen voiman, voit löytää yhteyden universumin alkuvoimaan ja antaa itsellesi mahdollisuuden levätä arjen kiireissä.

SISÄINEN VIISAS:

SIELU

Sielun viisaus auttaa sinua kohtaamaan epämukavatkin totuudet ja löytämään rohkeuden valita oman näköisesi elämä. Kohtaamalla sielusi viisauden, voit kohdata oman sielunpolkusi.

Kuka tuntisi sinut paremmin, kuin sinä itse?

HALUATKO...

  • Oppia kuulemaan sisäinen johdatuksesi?
  • Erottaa mielen möly todellisesta viisaudesta?
  • Löytää rohkeuden luottaa omiin valintoihisi?
  • Tuoda sisäisen johdatuksen luontevaksi osaksi arkea?
  • Kohdata itsesi lempeydellä ja myötätunnolla?

Kolme sisäistä viisasta -kurssi on tehty sinulle, jotta sinä voisit muistaa todelliset voimasi ja herättää sisälläsi uinuvan viisauden oman arkesi tueksi. 

Aloita kurssi

ARKKITYYPIT TUKENASI

Tällä kurssilla et joudu tyytymään pelkkään korkealentoiseen teoriaan. Tutustumalla kurssimateriaalin avulla neidon, äidin ja akan arkkityyppeihin, saat todella tuntea mielen, hengen ja sielun voiman itsessäsi.

Meissä jokaisessa on olemassa lukuisia eri puolia, ja arkkityypit auttavat kohtaamaan nämä kaikki sävymme. Neidon, äidin ja akan arkkityypit ovat punoutuneet mitä kauneimmalla tavalla sisäisiin viisaisiimme ja ovat tukenasi, kun valjastat sisäisen voimasi.

KURSSIN
PALAUTTEITA:

"Sain kurssin kautta ihania oivalluksia siitä miksi toimin niin kuin toimin. Pystyn nyt selvästi erittelemään, että kun koen tarpeen jakaa rauhaa ja rakkautta oman palvelutyöni kautta, välitän hengen, äidin energiaa. Ymmärrän mistä nousevat selkeät ohjeet tehdä joskus jopa vähän oudoltakin tuntuvia juttuja, mutta jotka ovat tarpeellisia sielun suunnitelmalleni. Niitä jakelee akka, sielu. Ja neito minussa kuplii ja hihkuu, kun annan sielun ja hengen opastuksen johdattaa minua ja neidollani on se kyky panna ne täytäntöön todistaen niiden olleen oikeassa! Kiitos kun jaat viisauttasi, Iisa!"

 

"Ihana kurssimatka ja ihania ohjattuja harjoituksia! Sain niistä paljon oivalluksia, erityisesti viimeisestä bonusharjoituksesta, jossa sain kohdata henkiauttajani. Sain upeita oivalluksia, kiitos!"

”Olipahan melkoinen matka, jään varmasti pureskelemaan näitä oppeja pitkäksi aikaa. Ihanan selkeää ja sydämellistä ja kiitos erityisesti ihanasta läsnäoloharjoituksesta! Se toimi!!

Selkeää, käytännöllistä ja maanläheistä henkisyyttä.

KURSSITAKUU

Kolme sisäistä viisasta -kurssin sisältö syntyi vuosia sitten omaan tarpeeseeni, mutta muovautui lopulta kurssiksi kohdattuani satojen näkijätulkinta-asiakkaideni tarpeet.

Meissä jokaisessa on sisällä kaikki se, mitä tarvitsemme elääksemme onnellista ja merkityksellistä elämää. Tämä kurssi on yksi asia, jonka sinä voit tarjota itsellesi polulla kohti omaa taikuuttasi ja uskon, että tulet pitämään siitä.

Mikäli kurssi ei auttaisi sinua kohtaamaan sisäistä viisauttasi, lähetä minulle viestiä ja palautan rahasi - tietenkin!

Tule mukaan!

OLETKO VALMIS?

Sukella sisäiseen johdatukseesi jo tänään ja herätä sisälläsi uinuva viisaus, selkeys ja rohkeus.

HINTA

67€

  • Opi kuulemaan sisäinen johdatuksesi 
  • Kohtaa todelliset voimavarasi 
  • Tutustu sisäiseen maailmaasi myötätunnolla ja rakkaudella
  • Löydä luottamus sisäiseen viisauteesi
Aloita kurssi

 

14 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN -TAKUU

Jos kurssi ei auta sinua kohtaamaan sisäistä viisauttasi, lähetä minulle viestiä ja palautan rahasi! 

KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssin aikana pääset tutustumaan sisäisiin viisaisiin sekä arkkityyppien voimaan monipuolisten harjoitusten avulla. Uppoudu kunkin viisaan maailmaan johdantovideoiden parissa, syvennä tietojasi työkirjan  harjoitusten äärellä ja herätä teoria käytäntöön ohjattujen harjoitusten parissa. 

HEI IHANA,

Olen Iisa.

Poltettuani itseni loppuun kahdesti ennen kuin täytin edes 30-vuotta, päätin päästää irti kaikesta siitä mitä tiesin ja omistin elämäni sisäisen johdatukseni kuuntelemiselle.

Olen oppinut mitä tarkoittaa tehdä isoja päätöksiä jalat täristen vain siksi, että se on tuntunut oikealta ja kerta toisensa jälkeen todennut sen olleen täydellinen valinta.

Olen saanut selkeyden ja rohkeuden näihin valintoihini sisäisiltä viisailtani ja haluan siksi jakaa tämän työkalun nyt kanssasi!

Halauksin,
Iisa

"Iisan ohjauksessa on helppo ja turvallista kulkea, olit sitten vasta astumassa henkiselle polulle tai ollut siellä jo pidempään. Iisa on maanläheinen ja jalat maassa, mutta yhteydessä johonkin suurempaan."

 
Mikaela

"Iisalla on ihana tapa ilmaista itseään ja Iisan lempeys tarttuu ja tuntuu virkistävältä hengähdyspaikalta. Voin suositella lämpimästi Iisan kursseja ja opetusta. ✨"

 
Essi

Mietitkö...

Lähde matkalle kohti sisäistä viisauttasi.

Aloita kurssi