NiinaTöyrylä-1010363.JPG

Näkijätapaaminen

Näkijätapaamisessa saat kohdata itsesi kokonaisena – henkenä, sieluna ja inhimillisenä olentona. Autan sinua näkemään itsesi rakkaudesta käsin ja valaisen polkuasi henkiauttajiesi tuella.

Näkijätapaaminen auttaa sinua kohtaamaan menneen ja nykyisen, sekä suuntaamaan kulkusi kohti tulevaa. En kerro sinulle mitään, mitä sinun tarvitsisi pelätä tai jännittää. Autan vain näkemään sen, mitä et ehkä ole rohjennut yksin kohdata.

Pyrin tulkinnoissani tuomaan erityisesti tietoa siitä, kuka sinä olet. Juuristasi ja voimistasi. Kyvyistäsi ja haasteistasi. Autan sinua näkemään itsesi sielusi taajuudella ja kohtaamaan oman, ainutlaatuisen luontosi.

Näkijätapaaminen on tauko sielusi kompassin ja kartan äärellä. Hetki, jonka avulla voit löytää jälleen oman Pohjantähtesi.

Joskus tulkintoihini saattaa ilmestyä edesmenneitä rakkaitasi ja niin käydessä, annan heidän saapua tilaan, mikäli se sopii sinulle. Ensisijaisesti kommunikoin kuitenkin henkioppaidesi kanssa. Heidän, jotka tuntevat sielusi tehtävän ja jotka haluavat auttaa sinua elämään sen mukaista elämää.

Olen näkijänä lempeä, huumorintajuinen ja suora. Sanoitan tulkinnoistani usein käytännönläheisiä vinkkejä ja neuvoja, joita saat halutessasi alkaa toteuttaa omassa arjessasi. Näkijätulkinnassa saat antautua täysin minun ja henkiväen kannateltavaksi, me pidämme sinusta huolta.

Iisan kanssa tapaaminen oli innostava, voimauttava ja sain siitä vahvistusta ajatuksilleni, mutta myös uusia näkökulmia. Sain rohkeutta kulkea vielä vahvemmin omaa polkuani.

- Marjo

 

Tulkinta antoi minulle lohtua ja auttoi minua rauhoittumaan oman elämäni äärelle. Sen jälkeen oli myös jollain tavalla helpompi hyväksyä se kohta missä sillä hetkellä oli. Lisäksi sain ison määrän lämpöä ja rakkautta tulkinnasta, mikä oli minulle siinä hetkessä todella tärkeää. Kiitos Iisa!

- Jenni

 

Hetki Iisan kanssa oli enemmän kuin osasin odottaa. Hän antoi äänen ajatuksilleni, joita olin miettinyt mutta jotka pelottivat liikaa sanottavaksi ääneen.

- Inga

 

Kohtaan kanssani joko työhuoneellani Vääksyssä tai etänä Zoomin välityksellä. Tapaamisen kesto on 60 min, mutta suosittelen sinua varaamaan itsellesi rauhallista aikaa tapaamisemme jälkeen, jotta voit palautua rauhassa omaan energiaasi.

Voit äänittää tapaamisen omalla laitteellasi tai kirjoittaa halutessasi muistiinpanoja.

Hinta: 130 € sis. alv 24%

Voit varata oman aikasi suoraan sähköisestä ajanvarauskalenteristani. Mikäli et löydä kalenterista sinulle sopivaa aikaa, ole minuun yhteydessä ja katsotaan yhdessä sopiva aika.

Mikäli pohdit onko näkijätapaaminen sinua varten tai onko aika oikea, lähetä minulle viestiä ja katsotaan yhdessä. Olen täällä sinua varten.

 

Sen lisäksi, että Iisan välittämät rakkaudelliset viestit ovat tietenkin juuri sitä, mitä tarvitsee kuulla, säteilee Iisa itse myös valtavan suurta lempeyttä, rauhaa, valoa ja rakkautta. Olo tulkinnan jälkeen on aina onnellinen, kiitollinen ja latautunut sekä tasapainoinen. Sen jälkeen osaa taas löytää tiensä oikealle polulle, jos on tuntenut olevansa hieman hukassa. ❤️

- Janna

Untitled design (6).png