€567,00 EUR

Astu sisään Oppikouluun

 

Tulevien yhdeksän viikon aikana pääset syventymään mm. näihin tärkeisiin henkisiin kykyihin ja taitoihin:

  • Mielen rauhoittaminen
  • Oman energiakehosi hoitaminen
  • Selväaistien hyödyntäminen
  • Maagisten työkalujen käyttö sisäisen johdatuksen tukena
  • Henkiauttajien kutsuminen
  • Kommunikaatio oman henkioppaan kanssa
  • Elementtien voiman herättäminen

Oletko siis valmis herättämään omat henkiset kykysi ja elämään sisäisessä johdatuksessa?

Liity Oppikouluun suorittamalla maksu luotto- tai pankkikortillasi, PayPalin kautta tai halutessasi verkkopankissasi kertamaksuna täällä (huomaathan, että verkkopankkimaksun kautta saat tunnuksesi 1-2 arkipäivän viiveellä). 

Tervetuloa Sisäisen johdatuksen Oppikouluun!

Tätä Oppikoulun oppilaat ovat sanoneet:

Minulla on ollut sellainen olo, että on ollut jonkin sellaisen äärellä mitä on harvoin tarjolla. Näin kai sen voisi tiivistää. Kaiken tiedon ja taidon välittämisen lisäksi välittyy myös sinun lempeys ja sydämellisyys. Kiitos näistä viikoista!

Oppikoulu on auttanut minua jäsentämään yhteyttä selväaisteihini ja näkymättömään maailmaan ja rakentamaan yhteyttä turvallisesti, omassa tahdissani. Yhteys on aina ollut olemassa, mutta se on aika ajoin tuntunut hallitsemattomalta ja joskus myös vähän pelottavalta. Iisalla on ihana lahja sanoittaa ja jäsentää näitä asioita maanläheisesti ja lempeydellä. Oppikoulu toi uusia näkökulmia suhtautumisessa selväaisteihin ja kuinka niitä voi harjoittaa.

Oppikoulussa kerrotaan ja selvennetään juurta jaksain mitä eri asiat ja käsitteet tämän aiheen sisällä tarkoittavat. Selkeää ja lempeää kerrontaa on mukava kuunnella ja läsnäolon voi aistia videonkin välityksellä.

Lähdin matkaan ajatuksella, että onkohan tämä sittenkään minulle ajankohtainen vielä nyt. Mutta halusin kuitenkin varmuuden varalle kaiken mahdollisen tiedon. Yllätys tuli ehkä siinä, että tässä todellakin oli ihan vaikka kuinka paljon, ellei jopa kaikki juuri minullekin. Enkä voi olla tässäkään mainitsematta heiluria <3 ;-) En olisi kuuna päivänä osannut sellaista ottaa käyttöön. Sieltä on tullut sellainen yhteys ja sellaisia vastauksia, että olen joka päivä suurta ihmetystä täynnä!

Kiitos Iisa, olet tosi ihana ja loistava työssäsi <3 Tykkään äänestäsi ja olemuksestasi jotenkin hirmuisen paljon, toimivat minulle täysin.