Nosta värähtelyäsi ja hoida itseäsi

Värähtely on trendikäs sana, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa käytännössä? Onko meidän jokaisen tarkoitus tavoitella korkeita sväärejä ja miten sinne edes pääsisi? Näistä aiheista puhutaan tässä jaksossa, kun jaan sinulle vinkkejä siitä, miten omaa värähtelyä hoitamalla voit pitää huolta niin henkisestä, kuin fyysisestä hyvinvoinnistasi. Tervetuloa kuuntelemaan!

Liity mukaan ILMAISEEN 3-päivän Nosta värähtelyäsi hyvän mielen haasteeseen! Saat kolmena päivänä uuden äänitetyn harjoituksen sähköpostiisi, joka auttaa sinua nostamaan värähtelyä ja palauttamaan hymyn huulillesi. Lähde mukaan osoitteessa https://www.iisaheinola.fi/haaste

Jos olet kaivannut selkeää ja maanläheistä opetusta henkiselle polullesi, tämä on sinua varten:

Sisäisen johdatuksen oppikoulussa opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää elääksesi elämää yhteydessä niin omaan korkeimpaan viisauteesi, kuin henkimaailman auttajiin. Hyödyntämällä näitä kykyjä (jotka meillä jokaisella on!), pystymme linjaamaan itsemme omalle sielun polullemme, näkemään meille tarkoitettuja mahdollisuuksia sekä sanomaan ”kyllä” elämän ihmeille.  

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 8.10.2022 mennessä osoitteessa https://www.iisaheinola.fi/oppikoulu