Yule ja talvipäivänseisaus | VUODENKIERTO

 

On aika juhlistaa valon paluuta, mutta samalla myös kunnioittaa talven rauhaa. Yulen energiaan on helppo samaistua joulun perinteiden kautta, mutta samalla yule voi tuoda nykyisiin perinteisiimme ihanan lisämausteen. Löydätkin tästä jaksosta mm. pohdintaa näiden kahden perinteen yhdistämisestä ja maanläheisiä ajatuksia siitä, miten pysähtyä yulen energiaan rituaalin äärellä. Tervetuloa kuuntelemaan ja ihanaa yulen aikaa!

Pssst… Sisäisen johdatuksen Oppikoulun ovet sulkeutuvat pian! Mikäli haluat tuoda henkiset kykysi osaksi arkeasi, oppia hyödyntämään selväaistejasi, vahvistaa omaa intuitiotasi ja löytää yhteyden henkimaailman auttajiin, liity mukaan ennen kuin ovet sulkeutuvat! Lue lisää ja liity osoitteessa www.iisaheinola.fi/oppikoulu

Haluatko kuulla mitä Oppikoulun opiskelijat ovat sanoneet? Esimerkiksi tätä:

"Minulla on ollut sellainen olo, että on ollut jonkin sellaisen äärellä mitä on harvoin tarjolla. Näin kai sen voisi tiivistää. Kaiken tiedon ja taidon välittämisen lisäksi välittyy myös sinun lempeys ja sydämellisyys. Kiitos näistä viikoista!"

"Sisäisen johdatuksen oppikoulu oli ihana! Sain lukuisia työkaluja sisäisen johdatuksen kuulemiseen, mutta tärkeintä oli kuitenkin Iisan muistutus siitä, ettei saa unohtaa elää, kun yrittää niin kovasti kasvaa ja että elämästä saa nauttia! Elämänilo on korkeinta energiaa. "

"Oppikoulu on auttanut minua jäsentämään yhteyttä selväaisteihini ja näkymättömään maailmaan ja rakentamaan yhteyttä turvallisesti, omassa tahdissani. Yhteys on aina ollut olemassa, mutta se on aika ajoin tuntunut hallitsemattomalta ja joskus myös vähän pelottavalta. Iisalla on ihana lahja sanoittaa ja jäsentää näitä asioita maanläheisesti ja lempeydellä."

"Lähdin matkaan ajatuksella, että onkohan tämä sittenkään minulle ajankohtainen vielä nyt. Mutta halusin kuitenkin varmuuden varalle kaiken mahdollisen tiedon. Yllätys tuli ehkä siinä, että tässä todellakin oli ihan vaikka kuinka paljon, ellei jopa kaikki juuri minullekin. Enkä voi olla tässäkään mainitsematta heiluria <3 ;-) En olisi kuuna päivänä osannut sellaista ottaa käyttöön. Sieltä on tullut sellainen yhteys ja sellaisia vastauksia, että olen joka päivä suurta ihmetystä täynnä!"

Liity mukaan 23.12.2022 mennessä osoitteessa www.iisaheinola.fi/oppikoulu – olisi ihana kohdata!  

Instagram | Facebook | [email protected] |  iisaheinola.fi