Search
  • Iisa Heinola

Innostu ja onnistu - 3 vinkkiä!

Updated: Jun 10, 2019Sisällöntuotanto on parhaimmillaan innostuksen välittämistä toiselle. Aito ja vilpitön viestintä jättää kuulijallesi positiivisen muistijäljen sinusta ja yrityksestäsi. Mikä parasta, sinun ei tarvitse olla muuta kuin oma itsesi ja välittää intohimosi kuulijoidesi korviin.

Kun uskallat jakaa oman innostumisesi kuulijoidesi kanssa, annat heille luvan innostua kanssasi.

Suhtaudu sisällön tuottamiseen ja markkinointiin palveluksena, jonka teet kohdeyleisöllesi. Tuottamalla innostavaa sisältöä, annat yleisöllesi mahdollisuuden kuulla, mitä upeaa ja mahtavaa tarjoat heille. Jakamalla aitoa sisältöä ja iloa, kuulijasi pystyvät samaistumaan sinuun ja välillenne syntyy aito luottamus.

Jos innostuminen ei ole sinulle luonnollisin ominaisuus, tässä kolme vinkkiä, jotka auttavat sinua innostumaan!


1. Tee valinta

Sinulla on mahdollisuus valita positiivisuus, usko vain! Et välttämättä muutu yhdessä yössä Nalle Puhin Ihaasta Tiikeriksi, mutta pystyt tekemään pieniä tietoisia valintoja pitkin päivää ja suhtautua arjen mitä pienimpiin asioihin ilolla. Ihmiset ovat valmiita ottamaan vastaan iloa ja innostusta, joten jaa hyvää oloasi kuulijoidesi kanssa. Positiivisuus lisää positiivisuutta ja se on yksi asia, mitä maailmassa ei voi koskaan olla liikaa. Mistä voit olla iloinen juuri nyt?


2. Usko tulevaisuuteen

Usko ja luota siihen, että kaikki mistä unelmoit, tulee tapahtumaan. Älä anna pessimismin katkaista siipiäsi, vaan unelmoi! Luota näkemyksiisi ja suhtaudu tulevaisuuteen positiivisesti. Kun uskallat innostua tulevaisuudesta, uskallat innostua myös kaikista mahdollisuuksista, joita sinulla on tässä hetkessä. Entäpä ne haasteet, joita kohtaat matkallasi? Ne ovat vain oppitunteja matkallasi kohti menestystä. Ehkä voisit jakaa unelmasi kuulijoidesi kanssa ja antaa myös heidän innostua kanssasi?


3. Innosta muita

Jos omasta elämästä innostuminen on hankalaa, innostu ystäviesi puolesta! Ala tietoisesti huomaamaan upeita asioita, joita ympärilläsi oleville ihmisille tapahtuu. Innostu heidän puolestaan, mutta muista koko ajan, että sinun elämässäsi on yhtä paljon innostavia asioita. Kun harjoitat innostumista ystäviesi kautta, alat pian huomaamaan innostumisen arvoiset asiat myös omassa elämässäsi. Mitä innostavaa ympärilläsi tapahtuu?


Paras tapa tehdä hyvää sisältöä on olla vilpittömän innostunut siitä, mitä teet. Innostuminen on sisältä kumpuava voima, joka helpottaa jokaista elämäsi osa-aluetta. Kun uskallat innostua omasta tekemisestäsi ja elämästäsi, laadukkaan sisällön tuottaminen omiin kanaviisi on todellisuudessa vain kirsikka kakun päällä.


Kaikki lähtee sinusta, joten muista pitää huolta itsestäsi!


Iisa

13 views

LÄHDE MATKAANI

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • YouTube - White Circle
Ota yhteyttä - olen apunasi!

Iisa Heinola

iisa@iisaheinola.fi

+358 440 778811

Huikea Idea t:mi

Y-tunnus: 2521152-5

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • YouTube - White Circle