Asiakkaani kertovat:

Hanna Sissala

Toimitusjohtaja, LullaMe

Toimiminen Iisan kanssa on helppoa ja luotettavaa. Toteutimme yrityksemme tarkalle kohdeyleisölle neljä kattavaa asiantuntija-artikkelia. Iisa ymmärsi nopeasti mistä yrityksessämme on kyse ja tuotti meille artikkeleita, joka sopivat täydellisesti LullaMe Oy:n brändiin. Suosittelen Iisan palveluita lämpimästi.

Logo_blue_300x90_21b16ac2-4fda-463f-aeb4

Emilia Kujala

Psykoterapeutti ja tarinankertoja

Olen tehnyt Iisan kanssa yhteistyötä monissa projekteissa ja yhteistyö on ollut mutkatonta ja hommat etenevät. Iisalla on erinomainen visuualinen silmä ja hyvä käsitys siitä, miten kotisivut saadaan tavoittamaan ihmisiä. Parasta on, että Iisa opettaa kädestä pitäen miten sivuja voi itse päivittää tai ylläpitää ja koskaan ei tarvitse pelätä kysyvänsä tyhmiä kysymyksiä. Suosittelen lämpimästi Iisan palveluja muille yrittäjille

Emilia Kujala logo small.png

Minna Patosalmi

Toimitusjohtaja, Ferroplan Oy

Iisa on yrityksensä nimen ilmentymä, Huikeita Ideoita tulet saamaan. Yhteistyö on mutkatonta ja kehittävää, koska Iisa ei ole mikään joo joo –nainen. Hänen vahvuuksiinsa kuuluu laadukas sisällöntuotanto ja visuaalinen lahjakkuus, jotka harvoin siunaantuvat samalle ihmiselle. Iisa on luotettava, suoraselkäinen sekä aikaansaava ja pursuaa, mitäpä muuta kuin Huikeita Ideoita.

ferroplan.png

Nina Pantsu 

Yrittäjä, Kuntostudio Fiilis

Iisalla on rohkeutta ja uskallusta ideoida luovasti, sekä herättää oivalluksia ja innostusta. Hän seisoo vahvasti sekä työnsä että sanojensa takana; Iisa on todella luotettava, perusteellinen ja tehokas. Tältä naiselta saa loistavia tuoreita näkökulmia ja kasapäin Huikeita Ideoita!

LÄHDE MATKAANI

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • YouTube - White Circle
Ota yhteyttä - olen apunasi!

Iisa Heinola

iisa@iisaheinola.fi

+358 440 778811

Huikea Idea t:mi

Y-tunnus: 2521152-5

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • YouTube - White Circle