Kokemuksia asiakkailtani

Käännyn Iisan puoleen aina, kun tunnen olevani eksyksissä elämässäni; silloin, kun en itse uskalla nähdä tai osaa kuulla sitä, mitä jo syvällä sisimmässäni tiedän. Silloin Iisa tulee ja sanoittaa kaiken, mitä minun on tiedettävä. Joka ainoa kerta Iisan tulkinta on tarjonnut vastauksia ja näkökulmia, joita en ole itse onnistunut kaivamaan esiin – palaset ikään kuin vain loksahtavat paikoilleen Iisan hyppysissä.

- Katri

Untitled design (6).png
PetraVeikkola-Mikaela-7-2.jpg

Iisan tulkinta oli lämmin, aito ja rakkaudellinen. Sain vahvistusta omille ajatuksilleni ja varsinkin sille että olen oikealla polulla. Kylmät väreet kulki kehossa ja tunteet nousi pintaan monena hetkenä tulkinnan aikana, kun pystyin aistimaan henkioppaideni olevani läsnä. Suosittelen Iisan tulkintoja, ne ovat maagisen upeita!

- Mikaela

Hanna_edited.jpg

Uskomaton kokemus saada tulkinnan avulla tuntea yhteys johonkin itseään suurempaan! Iisa löysi juuri oikeat lempeät sanat tuodakseen näkyviin sen, mitä itse en osannut nähdä. Tulkinta sai minut kuplimaan rakkaudesta ja toi elämään luottamusta, läsnäoloa ja kiitollisuutta. Iisa osasi vahvistaa ja selkeyttää kaikki universumin viestit helposti ymmärrettäväksi ja antoi juuri sen, mitä eniten tarvitsin.

- Hanna

jannamaripalo.jpg

Iisan tulkinnat ovat aivan parhaita! Sen lisäksi, että Iisan välittämät rakkaudelliset viestit ovat tietenkin juuri sitä, mitä tarvitsee kuulla, säteilee Iisa itse myös valtavan suurta lempeyttä, rauhaa, valoa ja rakkautta. Olo tulkinnan jälkeen on aina onnellinen, kiitollinen ja latautunut sekä tasapainoinen. Sen jälkeen osaa taas löytää tiensä oikealle polulle, jos on tuntenut olevansa hieman hukassa. ❤️

- Janna

Kävin ensimmäistä kertaa näkijätulkinnassa. Valitsin Iisan, koska hän tuntui maanläheiseltä ja helposti lähestyttävältä. Näkijätulkintaan varasin ajan, sillä kaipasin rohkaisua ja selkeyttä omaan polkuuni. Iisan kanssa tapaaminen oli innostava, voimauttava ja sain siitä vahvistusta ajatuksilleni, mutta myös uusia näkökulmia. Sain rohkeutta kulkea vielä vahvemmin omaa polkuani. Tapaamisemme jälkeen tuntui kuin uusi ovi olisi auennut, aloin nähdä asioita eri tavalla. Iisan antama konkreettinen harjoitus oli piste i:n päälle. Tykkäsin kovasti ja aion mennä toistekin. Voin siis lämpimästi suositella Iisan näkijätulkintaa.

- Marjo

IMG_20210724_101127.jpg

Tulkinta antoi minulle lohtua ja auttoi minua rauhoittumaan oman elämäni äärelle. Sen jälkeen oli myös jollain tavalla helpompi hyväksyä se kohta missä sillä hetkellä oli. Lisäksi sain ison määrän lämpöä ja rakkautta tulkinnasta, mikä oli minulle siinä hetkessä todella tärkeää. Kiitos Iisa!

- Jenni

erikalindstromphoto_raskauskuvaaja_03_web.jpg

Iisa oli kohtaamisessamme rauhallinen, läsnäoleva ja aito. Tulkinta auttoi minua uskomaan enemmän itseeni ja kunnioittamaan itseäni. Juuri sitä mitä siinä hetkessä tarvitsin. Tulkinta on auttanut minua näkemään asioita eri näkökulmista ja pärjään arjessani paremmin kuin uskoin. Sisäinen rauhani on ollut tapaamisen jälkeen vahvempi.

- Erika

inga_edited.jpg

Hetki Iisan kanssa oli enemmän kuin osasin odottaa. Hän antoi äänen ajatuksilleni joita olin miettinyt mutta jotka pelottivat liikaa sanottavaksi ääneen. TIESIN että intuitioni oli oikeassa syöttäessään mulle nuo ajatukset, mutta vasta Iisan rohkaisusta uskaltauduin toimimaan niiden mukaisesti. Kannustava, lempeä ote tulkinnassa sai minut toimimaan. Ja se kannatti.

- Inga

Haluatko saada oman kokemuksen palveluistani? Ota minuun yhteyttä. Palvelen sinua näkijätapaamisten muodossa kasvotusten Vääksyssä ja etänä. Kiitos, jos saan olla tukenasi. Halauksin,
Untitled design (6).png

Iisa

Iisa Heinola 1.JPG