Usein kysytyt kysymykset

Mitä ovat henkioppaat?

Henkioppaat ovat henkilökohtaisia auttajiasi. He ovat valon sieluja, jotka ovat kulkeneet kanssasi läpi kaikkien elämiesi. He tuntevat sinut ja tietävät tehtäväsi, jota varten olet tähän elämään syntynyt. He ovat henkilökohtaisia neuvonantajasi, jotka tietävät täydellisesti mitä kaipaat tässä hetkessä.

Meistä jokaisella on kyky kuulla johdatusta henkioppailtamme. Oppaamme puhuvat meille intuition äänellä, ”se vain tuntui oikealta” -kokemuksina ja esimerkiksi tiputtamalla kahvikupin varpaillesi, kun olet tekemässä itseäsi vastaan. Joskus henkioppaiden johdatus on hentoa ja joskus hieman ronskimpaa – joka tapauksessa, se on elämässäsi aina läsnä.

Miten voi kuulla henkioppaiden johdatusta?

Voit kuulla henkioppaitasi laskeutumalla omaan sydämesi rauhaan. Kaikki vastaukset löytyvät hiljaisuudesta, joka välillä tuntuu kuitenkin melkoiselta luksukselta nykyajassa. Meditaatio, intuitiivinen kirjoittaminen, itselleen ääneen puhuminen tai vaikka rauhan löytäminen kehon liikkeen kautta, ovat hyviä työkaluja sisäisen viisauden ja henkioppaiden johdatuksen kuulemiseksi.

Johdatuksen kuunteleminen ja ennen kaikkea yhteyden hakeminen itseensä ovat asioita, jota suosittelen kaikille. Se on kaunein lahja, jonka voit koskaan vastaanottaa ja vain sinä voit antaa tuon lahjan itsellesi. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä tälläkään matkalla, joten jos kaipaat vahvistusta, tukea, sanoittajan, tulkin tai vain ystävän rinnallesi, tervetuloa luokseni.

Miten näkijä voi auttaa?

Näkijänä pääsen keskustelemaan henkioppaidesi kanssa ja sanoittamaan viestit, joita oppaasi toivovat sinun kuulevan. Otan avoimena vastaan kaiken sen, mitä oppaasi haluavat sinulle viestiä. Samalla voimme myös kysyä ja tarkentaa sinulle tärkeitä teemoja ja aiheita.

Näkijänä tarjoan sinulle vastauksia ja selkeyttä, voin auttaa sinua löytämään elämäntilanteestasi uusia näkökulmia ja ymmärtämään paremmin itseäsi.

Mitä näkijä ei tee?

Suhtaudun ammattiini kunnioituksella ja toivon, että sinä suhtaudut työhöni samalla tavalla. Työskentelen vahvojen eettisten ja moraalisten rajojen äärellä, enkä siksi katso esimerkiksi toisten ihmisten elämiin (ilman heidän lupaansa), enkä katso asioita, jotka saattaisivat vahingoittaa sinua ja toisia. Työni on luottamuksellista ja minulla on tapaamisissa käsiteltäviin asioihin täydellinen salassapitovelvollisuus.

Huomioithan myös, että näkijä ei ole lääketieteen ammattilainen ja että kaikki markkinoilla olevat näkijä-, tarot-, ja meediotulkinnat ovat ”viihteellisiä”. Jokainen yksilö on vastuussa omasta elämästään ja valinnoista, joita tekee ollakseen onnellinen.  

Untitled design (6).png