LÄHDE MATKAANI

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
  • YouTube - White Circle

Sisältövalmennus

Sisältöä, jossa on aidosti sisältöä - aidosti ja helposti!

Valmennan sinua löytämään oman äänesi, luomaan arkea helpottavan some-kaavan ja rakentamaan yrityksesi viestintää aidoista ja positiivisista lähtökohdista.

 

Valmennettavani ovat yrittäjiä ja yritysten viestinnästä vastaavia. Kaikkia asiakkaitani yhdistää halu löytää mahdollisimman aito yhteys asiakkaisiinsa ja motivaatio positiivisen ilmapiirin luomiseen.  

Toteutan kaikki valmennukseni verkossa, jotta yhteinen aikamme olisi mahdollisimman tehokasta ja voin palvella sinua paikkakunnasta riippumatta. Valmennukset toteutetaan Skypen, WhatsApp-videopuhelun tai Facebook Messenger-videopuhelun välityksellä, sinun toiveidesi mukaan!

Olen valmentajana luova ja kannustava. Minulla on loistava kyky hahmottaa kokonaisuuksia, minkä avulla voin auttaa sinua punomaan karanneet langanpäät helposti yhteen. Kannustan sinua matkalla toimimaan fiksusti ja tehokkaasti, sillä tekemällä oikeita asioita, lopputulos on enemmän kuin osiensa summa.

Voit ostaa valmennukseni suoraan verkkokaupastani ja varata ajan ensimmäiseen yhteiseen sisältövalmennukseen heti! Jos et löydä valmiista paketeista sinulle täydellistä kokonaisuutta, lähetä minulle viesti alla olevalla lomakkeella ja tehdään sinulle täydellinen sisältövalmennuskokonaisuus!

Voit ostaa valmennuksen suoraan verkkokaupasta!

Löydä brändisi ydin ja valjasta some

3 x 60 min

Haluatko saada selkeän ajatuksen yrityksesi brändistä, luoda yrityksellesi täydellisen sisältökaavan sosiaaliseen mediaan ja tehdä inspiroivaa sisältöä helposti ja nopeasti? Jos vastasit kyllä, tämä paketti on sinua varten!

Hinta sis alv 24%

417€

Innostu somesta

90 min + 30 min

Haluatko saada ideoita ja inspiraatiota sosiaaliseen mediaan ja varmistaa onnistumisesi? Anna minun auttaa sinua matkallasi ja innostutaan yhdessä!

Hinta sis alv 24%

269€

Ideoita ja inspiraatiota

60min

Kaipaatko ideoiden vaihtamista, inspiraatiota ja ajatuksia yrityksesi olemassa olevaan sisältöön? Käydään yhdessä läpi haasteitasi ja ideoidaan yhdessä yrityksellesi uudenlaista viestintää.

Hinta sis alv 24%

149€

Tai lähetä minulle viesti ja luodaan sinun tarpeisiisi täydellinen valmennus!