näkijä iisa heinola (2).png

Yksityistilaisuudet

Ainutlaatuinen hetki sinulle, ystävillesi ja yhteisöllesi 
Untitled design (6).png

Kaipaatteko ryhmänä lempeää hetkeä, jossa jokainen osallistuja saa laskea hartiansa ja huokaista syvän ja rentouttavan uloshengityksen? Olen koulutettu sointukylpyohjaaja ja voin luoda juuri teidän ryhmällenne ihanan ja lempeän hetken, jossa jokainen osallistuja saa laskeutua pysähtymään ja palautumaan arjen kiireistä. Ota minuun yhteyttä ja luodaan teidän tarpeisiinne täydellinen hetki. 

Esimerkkejä:

 

Sointukylpy ja ohjattu rentoutus (75 min)​

Sointukylvyssä osallistujat makaavat tai istuvat mukavassa asennossa, kuunnellen ja vastaanottaen mm. tiibetiläisten äänimaljojen, kristallimaljojen sekä tuulikellojen lempeää sointia. Sointukylpy sopii lähes poikkeuksetta kaikille (pois lukien sydämentahdistin ja aktiivinen syöpä), ja soittimien lempeät ääniaallot auttavat vauhdikkaimpiakin yksilöitä rentoutumaan.

Hinta: 

1-5 hlö | 150€

6-10 hlö | 210€

11- 15 hlö | 270€


Hinnat sis. alv 24%

Lempeyden hetki (2,5-3h)

Lempeyden hetki antaa sinulle ja ystävillesi luvan pysähtyä yhteiseen hetkeen rentoutumaan ja vastaanottamaan yksilöllistä johdatusta toisianne tukien. Hetkessä yhdistyvät sointukylpyrentoutus, kevyt kehon liike sekä ryhmätulkinta, jossa jokainen osallistuja saa henkilökohtaista johdatusta omilta henkioppailtaan. 

Hinta:

75€ / hlö (max. 4 hlö)

Hinnat sis. alv 24%