Yksityistilaisuudet

Ainutlaatuinen hetki sinulle, ystävillesi ja yhteisöllesi 
Untitled design (6).png

Kaipaatteko ryhmänä lempeää hetkeä, jossa jokainen osallistuja saa laskea hartiansa ja huokaista syvän ja rentouttavan uloshengityksen? Olen koulutettu sointukylpyohjaaja ja voin luoda juuri teidän ryhmällenne ihanan ja lempeän hetken, jossa jokainen osallistuja saa laskeutua pysähtymään ja palautumaan arjen kiireistä. Ota minuun yhteyttä ja luodaan teidän tarpeisiinne täydellinen hetki. 

Esimerkkejä:

 

Ryhmätulkinta (90 min)

 

Kerää yhteen ystäväsi ja saapukaa viettämään sydämellinen hetki johdatuksen äärelle. Ryhmätulkinta on 90 min mittainen hetki, jossa jokainen osallistuja vastaanottaa vuorollaan henkilökohtaisen tulkinnan, muiden ryhmän jäsenten jakaessa tätä kokemusta.  

Ryhmätulkinta on kaunis yhteinen kokemus, jossa jokainen osallistuja saa tulla kohdatuksi ja kannatelluksi rakkauden ilmapiirissä. Ryhmätulkinnat toteutetaan ensisijaisesti Vääksyssä tai etänä Zoomin välityksellä, mutta voit kysyä myös muita vaihtoehtoja. Varaa aika ryhmätulkintaan laittamalla minulle viestiä.

Hinta:
210€ sis. alv 24%

Lempeyden hetki (2,5h)

Lempeyden hetki antaa sinulle ja ystävillesi luvan pysähtyä yhteiseen hetkeen rentoutumaan ja vastaanottamaan yksilöllistä johdatusta toisianne tukien. Hetkessä yhdistyvät sointukylpyrentoutus, kevyt kehon liike sekä ryhmätulkinta, jossa jokainen osallistuja saa henkilökohtaista johdatusta omilta henkioppailtaan. (max 4 hlö)

Hinta:

280€ sis. alv 24%

Sointukylpy ja ohjattu rentoutus (75 min)​

Sointukylvyssä osallistujat makaavat tai istuvat mukavassa asennossa, kuunnellen ja vastaanottaen mm. tiibetiläisten äänimaljojen, kristallimaljojen sekä tuulikellojen lempeää sointia. Sointukylpy sopii lähes poikkeuksetta kaikille (pois lukien sydämentahdistin ja aktiivinen syöpä). Soittimien lempeät ääniaallot auttavat vauhdikkaimpiakin yksilöitä rentoutumaan. Hetki alkaa ohjatulla syvärentoutuksella ja halutessanne mielikuvamatkalla, jossa jokainen osallistuja pääsee laskeutumaan rauhalliseen läsnäoloon.

Hinta:

180€ sis. alv 24%